Emelt informatika érettségi2020
2020. május 15. péntek, 06:09

BMSZC Neumann János SzG emelt szintű érettségi vizsgaközpont

Tájékoztató a 2020. évi májusi emelt szintű érettségi vizsgák lebonyolításáról

 

Tisztelt emelt szintű érettségiző!

 

Az érettségi behívót korábban megkapta elektronikus formában. A behívójában szerepel, hogy melyik napon, melyik teremben kerül sor az adott vizsgájára.

Kérjük, figyeljék a kitáblázást a folyosókon, falakon a terem megtalálásához.

Ha Ön a vizsgán nem jelenik meg az előírt időben (késik, vagy egyáltalán nem jön el az adott vizsgára), akkor az esetet Önnek fel nem róható okból történt távolmaradásnak minősítik, az adott vizsgát törlik és a következő vizsgaidőszakban pótló érettségi vizsgát tehet az adott tantárgyból (így a távolmaradás nem számít bukásnak).

A vizsgák során, tekintettel a kormány által meghirdetett vészhelyzetre, komoly, a kormányzat, az Oktatási Hivatal által előírt feltételeket kell teljesítenünk.

Az emelt szintű vizsgára érkezők minden vizsganapon az épület főbejáratán át jutnak be az épületbe. A beléptetéshez kérjük, hogy a főbejárathoz érkezzenek meg 7: 15-ig, hogy 7:30-ra a vizsgateremben tudjanak lenni.

A sorban állás a belépéshez kétméteres távolságtartással történik. Kérjük, hogy ha van önnek, hozzon magával megfelelő szájmaszkot a vizsgára, és már a sorban állás idejére is kérjük,  tegye fel! Az épületben a maszk viselése kötelező, ha a vizsgatermen kívül tartózkodik; a vizsga ideje alatt a teremben a viselése opcionális.

(Ha a mosdóba kimegy a vizsga alatt, akkor kötelező a maszk, és a terembe való visszatérésig magán kell tartania.)

Ha nincs maszkja, a belépésnél kap egyet, amit a vizsga után hazavihet.

Az épületbe történő belépésnél kötelező kézfertőtlenítés is történik, és egy nejlon zacskót is kap, amibe a nap során a saját szemetét raknia kell. A vizsga végén a zacskót bekötve a fedél nélküli szemetesbe kell helyeznie.

Az épületbe lépve haladéktalanul és céltudatosan menjen abba a terembe, mely az ön számára előzetesen ki lett jelölve. Céltalan mászkálásnak, beszélgetésnek, folyosón való gyülekezésnek helye nincs!

Kérjük, hogy hozzon magával tollat, tartaléktollat, továbbá tartalék-tartaléktollat is, valamint megfelelő mennyiségű innivaló folyadékot.

Az iskola a fertőzésveszély miatt nem tudja ezeket az eszközöket biztosítani.

Ha valaki köhög és/vagy lázas, akkor jól gondolja meg, hogy jön-e vizsgázni.

Ha van köhögő és/vagy lázas diák a vizsgázók között, akkor ő külön teremben, a többiektől elkülönítve köteles írni a dolgozatot.

Ha beért a teremhez, a terem bejáratánál az illetékes felügyelő tanár a személyi azonosság ellenőrzése után mutatja meg, melyik széken és gépnél foglaljon helyet akkor leül egy székre egy számozott padhoz, és már nem mehet ki a vizsga kezdetéig a teremből. A számozott helyeken ülve mindenki minimum 1,5 m-es távolságra lesz a többi vizsgázótól.

Az érettségi alatt takarítók lesznek a folyosón és a mosdóknál, takarítanak és fertőtlenítenek minden a mosdót használó vizsgázó után, a vizsga végeztével pedig a termeket (padokat, székeket) is alaposan fertőtlenítik.

Az érettségi vizsga végén a dolgozatok beadása csak egyesével történhet. Kérjük, hogy türelemmel várja ki a sorát.

Ha beadta a dolgozatát, akkor haladéktalanul és lendületesen hagyja el az iskola épületét maszkban.

Kérjük, hogy az épület elhagyása után ne csoportosuljon, beszélgessen senkivel, hanem induljon el haza.

A dolgozatok megtekintésének pontos körülményeiről az iskola honlapján talál majd további tájékoztatást.

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  December 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Dokumentumok

Galéria

Képek