Cisco Networking Academy

A CISCO Hálózati Akadémia a világ vezető hálózati eszközöket és kommunikációs technológiát gyártó és fejlesztő cégének, a CISCO Systemnek az oktatási rendszere.

A Cisco Hálózati Akadémia 1997 óta működik Magyarországon. Célja az általános hálózati informatikai ismeretek és azon belül a Cisco technológiai tudás minél szélesebb körű terjesztése az oktatás minden szintjén és formájában (közoktatás, szakképzés, felnőttképzés és felsőoktatás valamint iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli nappali képzés és távoktatás).

A Cisco Hálózati Akadémia önkéntes alapon szerveződő közösség. Tagjai azok az oktatási intézmények és non-profit szervezetek, amelyek arra vállalkoznak, hogy a Cisco által kifejlesztett angol és magyar nyelvű elektronikus tananyagokat egységes eLearning környezetben, saját oktatási rendszerükbe integrálva oktatják, az iparágban használt legújabb hálózati eszközök felhasználásával.

Iskolánk 2012 tavaszán csatlakozott az Akadémiához, és a 2012/2013-as tanévben már lehetőséget ad a diákoknak a tananyag elsajátítására és a vizsgázásra.

A Cisco Hálózati Akadémia képzési kínálata iskolánkban

 

IT Essentials – PC Hardware and Software

80 órás, magyar és angol nyelvű tananyag, mely az otthoni számítógépek működését, karbantartását és hibajavítását mutatja be.

CCNA Discovery

A CCNA képzések alapvetően a Cisco Certified Networking Associate (CCNA) ipari minősítő vizsgára készítenek fel. A különböző célcsoportok számára két különböző tananyag áll rendelkezésre. Közös jellemzője mindkét képzésnek, hogy négy képzési szakaszra (szemeszterre) bomlik, ajánlott teljes óraszáma 320 óra. A CCNA Discovery teljesen alapoktól építkezve nyújt ismereteket a hálózati informatika területéről, s így elsősorban azok számára ajánlható, akik nem rendelkeznek komoly előismeretekkel. Magyar nyelven is elérhető, így a magyarországi középiskolákban működő akadémiák többsége ezt a képzést választotta.

A CCNA Discovery teljes mértékben elektronikus tananyag, gyakorlatorientált (>60%), ami biztosítja, hogy a résztvevők valódi gyakorlati kompetenciákat sajátítsanak el.

Mindkét Cisco képzési formában vizsgázási lehetőséget nyújtunk diákjaink számára, akik így piacképes ismeretekkel és tanúsítvánnyal rendelkezhetnek.

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Március 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Dokumentumok

Galéria

Képek