Kedves Szülők, kedves Nyolcadikos Diákok!

Az informatika és az iskolánk iránt érdeklődőket szeretettel várjuk iskolabemutató napjainkon, ahol a Neumannban zajló munkába is betekintést nyerhetnek, és természetesen az iskolában zajló képzésekről is tájékoztatást hallhatnak, kérdéseikre is választ kaphatnak.

 

2021. december 8. 18:00 órai kezdéssel ONLINE

 

Tisztelt Szülők! Tisztelt Tanulók!

Ingyenes felvételi előkészítőt szervez iskolánk, amire ezen az űrlapon tudnak jelentkezni.

A felkészítő foglalkozások időpontjai:
kedden és csütörtökön,
november 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25, 30, december 2, 7, 9.

A heti két alkalmon mind matematikából, mind magyarból ugyanazt a témát dolgozzuk fel, így egy időpontra jelentkezzenek. Lehetséges , hogy csak magyar vagy matematika tárgyból jelentkezzen valaki előkészítőre. Valamint lehetséges, hogy mindkét napon 3 órától vagy 3.45 órától vegyenek részt az órán, ha csak így fér bele a napirendjükbe.

A jelentkezéssel elfogadja minden diák, hogy a foglalkozásokon fegyelmezetten vesz részt, másokat nem zavar a munkában. Az iskola fenntartja a jogot, hogy azokat, akik megszegik a fenti szabályokat, kizárja a foglalkozásokról."


Iskolavezetésünk, oktatói karunk, a Neumann dolgozói, egykori és mostani diákjai nevében fájó szívvel búcsúzunk kedves, szeretett kollegánktól, Dr. Sangaláné Ottlakán Tímeától, aki méltósággal viselt rövid, súlyos betegség következtében 2021. december 15-én elhunyt.
Tímea rövid ideig volt iskolánk tanára. Kedves, szelíd egyénisége, nagy szakmai tudása, tantárgyának szeretete elismert és kedvelt csapattaggá avatta az első pillanattól. Osztályával remek kirándulásokat szervezett, élménnyé tette élőhelyünk, környezetünk megismerését, az ezzel kapcsolatos tudás megszerzését. Tanítványait emelt szintű vizsgákra is készítette, és ezzel vitte tovább az iskolánkban élő természettudományos tárgyak hagyományait.
Tímeának határozott elképzelése volt az iskola küldetéséről, diákjait tudással és emberséggel vértezte fel. Tudta azt is, hogy számukra nem elég a végzettség megszerzése, szükség van az iskolaévek életen át tápláló élményeire is. Az iskolai programokra, kirándulásokra, GT-ben mindig szívesen vállalt feladatot, népszerűsítette az iskolánkat. Sok természettudományi kiállítást köszönhetnek neki kollégái és diákjai. Munkatársaiban nem csak a pedagógiai partnereket kereste, így többünkben a barátot is megtalálta. Személyében egy kiváló tanárt és egy kedves, felejthetetlen emlékű kollégát gyászolunk.
A BMSZC Neumann János Informatikai Technikumának közössége mindig szeretettel fogja ápolni Dr. Sangaláné Ottlakán Tímea emlékét.
Nyugodjon békében!
 
DrSangalaneOttlakanTimea

Kedves Partnereink!

Az iskolában az alábbi járványügyi intézkedések mentén dolgozunk, tanítunk.

Kérjük ezek figyelembe vételét az iskolában.

Köszönettel,

Menyhárt Erika

igazgató

Az ÁSzÉV eredmények bearanyozták az év végi hajrát
Nagy szeretettel gratulálunk minden diákunknak, aki a versenyen részt vett, és az őket felkészítő kollégáknak is nagy köszönet!
Egy ilyen országos megmérettetést, és a helyezéseket mindig kitartó munka előzi meg tanárok és diákok oldaláról egyaránt.
Ismételten elmondhatatlanul büszke vagyok diákjainkra és az őket felkészítő pedagógus kollégáimra is.
ÁSzÉV informatikai ismeretek eredmény:
2. Fekete Máté
3. Móré Roland Zoltán
11. helyezett Baldauf Márton
28. Tóth Tamás
31. Sárközi Balázs
34. Kémeri Csanád
Felkészítőtanáraik:
Drávucz Katalin, Hamvas Virgil, Oláh Katalin, Piedl Péter, Répásné Babucs Hajnalka,Tóth Tamás, Várady Zoltán


Joomlaportal Facebook Box


Köszöntjük weblapunkon

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Január 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Dokumentumok

Galéria

Képek